Javor.

pozdravljen.prisli smo z na pol bolnim otrokom, ki je po enem tednu v LJ ozdravel in bil v Bohinju vidno zadovoljen. Po sobotnem  tretjine triatlona – dve dolzini jezera, pa je mene na hitro polozila angina, tako da smo morali v nedeljo k dezurnemu zdravniku na bled. Vsi ti faktorji niso cisto nic zmanjsali obcutka neizmerne domacnosti, premisljenosti pri opremljanju hiske in njene okolice.vsak detajl, naj si bo to vreca za drva, obesanka s kamni zunaj pred vhodom ali z rmanom v notranjosti, skratkov sotor na polici nad hiso, ti dajo vedeti, da je to hiska ciste ljubezni do narave, rocnih del in miru. Znova smo navduseni. Sploh sva bila vesela, ko so naju pricakale najine uokvirjene slike v bivalnem prostoru. Moj mož je ob vecerih naredil cel photo session nocne hiske, tako da kmalu posljeva se to. Spostovali smo tudi prepoved kurjenja v naravi, kar smo sicer zeloooo pogresali-zar, ampak varovanje narave je na prvem mestu.cevapi s ponve so bili tudi dobri:-)

Skratka podpiram tak ustroj hiske se naprej-spostljivo do narave, minimalisticno, nic bahavo in ljubeci detalji.

Hvala, da skrbite za to,

pozdrav

Katja

Hvala za pozdrave; v hiški je bilo super, lepo je opremljena, funkcionalno razporejena, Maja nas je lepo sprejela (čeprav smo izgubili njeno številko – na srečo je bila doma soseda)… Živali so nas redno obiskovale (lisica, polh, jazbec, …)

Resnično je raj na zemlji in sigurno bomo naslednje leto spet prišli. Imaš slučajno že kakšne termine rezervirane – ker bi prišli spet približno isti termin, vendar za cel teden?

Lep pozdrav,

Katja

Hello!:)

Im very well but i miss your fantastic place:)

We have spent  perfect days..We have also recording and mastering 3 songs about our new lp ‘Elements’..i f you want to listen our music, www.facebook.com/0Nhile0

We have written also in your book in the kitchen:)

We’ll come back  100% the next year, i hope.

Thanx you for all

Paolo

Hello Javor,

Hvala!

Thank you very much.

>>>>> It was fantastic – the nature, the house……..everthing was perfect, we missed absolutely nothing!!! <<<<<

It was a real pleasure to be your guests.

Kindest regards,

Volker

We had a wonderful time in your lovely house, thanks so much, the location is fantastic.

Everything was lovely when we arrived and Maya was very helpful.  The only thing we missed a bit was a dvd player (sometimes very useful to keep the kids quiet!) but everything else about the house was perfect.

Kind regards

Maeve

v vaši hiši je bilo čudovito. že večkrat smo bili v bohinju in koristili različne hiše, vendar smo si vašo že dalj časa ogledovali in končno prišli do kontakta in preživeli krasen podaljšan vikend. upam, da bomo smeli še kdaj izkoristiti vaše gostoljubje. še enkrat hvala. lp, tana

Zdravo!

Super je blo!!  Če bi bla kakšna možnost bi se najraje preselile tja hehe ) Vse je bilo uredu, najdle smo pa tudi vse kar smo potrebovale. Če je možnost, bi se naslednje leto vrnile

Hvala za vse!

Lp, Lea

zivjo,

bilo nam je super, se mi zdi da ima hiska pridih carobnosti 😉,tko da smo uzivali (pekli smo svoj kruhek tako da je se disalo po domacem,…) Vse kar je narejeno iz lesa je ful lepo in da hiski in bivanju neko dodatno toplino. Tudi ko je blo vreme slabse sootroci itak plezali po stopnicah in se niso dali motit.

We had a brilliant stay in a really lovely little house, just a few yards from the lake. Setting magnificent, house beautifully appointed and just what we needed. Thanks so much to Javor & Maja.

We had such a wonderful time in this cozy and fairy house! So close by the lake it is the perfect place for anyone looking for some relaxed time in stunning nature. The house was perfect for 4, designed with lots of wooden furniture, personality and interesting books. Can’t wait to be back!