KAKO DO REZERVACIJE:
Pošljite nam e-sporočilo v katerem navajate točni datum željene rezervacije, število ljudi (max. 6), njihova imena in rojstne datume. Sporočite ali vam pripravimo rjuhe in brisače (7 eur/oseba za čas bivanja) oz. boste prinesli svoje ter ali želite najeti naš kanu (50 eur za ves čas vašega bivanja). Rezervacija bo potrjena šele, ko bo celoten račun poravnan.

Na spodnjem koledarju lahko preverite v katerih terminih je hiška še na voljo.

Calendar is loading...

Pogoji odpovedi:
V primeru odpovedi rezervacije iz vaše strani v roku do 1 tedna pred vašim prihodom, vam bomo povrnili 50% zneska vplačane najemnine + doplačila (turistična taksa, posteljnina in brisače, najem kanuja, čiščenje). Z vplačilom rezervacije se strinjate z omenjenimi pogoji odpovedi.

V kolikor vam opisana metoda plačila ne vstreza, lahko vplačate in rezervirate tudi preko agencije Airbnb (Fairy lake house Bohinj Slovenia).

Cena najema

Ponujamo vam prilagodljivo ceno nočitev in vas vabimo, da prispevate v skladu z  vašimi finančnimi zmožnostmi. V kolikor lahko, prosimo prispevajte višjo postavko, sicer pa bomo zadovoljni tudi z nižjo postavko nočitve. Vaši prispevki nam bodo resnično v oporo pri nadaljni umetniški prenovi in vzdrževanju hiške.  Za dodatne informacije se obrnite na naš naslov. Hvala!

Datum/termin Najem hiške (nočitev/eur)
julij, avgust in novoletni prazniki od 180 do 255
maj, junij, september, oktober od 120 do 175
januar, februar, marec, april, november, december od 95 do 135

Doplačila (standardna cena):

 • Čiščenje: 55€
 • Cena za manj kot 3 nočitve je + 15%
 • Posteljnina in brisače: 7eur/oseba
 • Turistična taksa:
  Odrasli: 2 eur/oseba/nočitev
  Otroci (7-18let): 1 eur/oseba/nočitev
  Otroci (do 7 let): gratis
 • Doplačilo za hišnega ljubljenčka: 30 eur
 • Najem kanuja: 50 eur za vse dni v času bivanja v hiški

Nudimo vzdrževanje in upravljanje z oddajanjem vaše nepremičnine v turistične namene v Bohinju. V Ljubljani pa iščemo nepremičnino v kateri bi odprli hostel v unikatnem lesenem stilu.

Že več kot 7 let zelo uspešno obnavljamo, upravljamo in vzdržujemo nepremičnino v Bohinju, ki v svoji unikatni umetniški preobleki nudi zavetje in udobje več 100 gostom z več kot 140 nočitvami vsako leto. V kolikor ste lastnik prazne nepremičnine v Ljubljani ali Bohinju in vas sodelovanje zanima, nas kontaktirajte.

Ponujamo:

-vzdrževanje in umetniško prenovo objekta z vrtom

-upravljanje in oddajanje objekta v turistične namene

Vabljeni tudi k obisku naše Airbnb strani (Fairy lake house Bohinj Slovenia) z več kot 50 navdihujočimi komentarji naših gostov ter z večkratnim statusom in nagrado Superhost in Co-host.